Centre de logopèdia i psicologia
 

PSICOLOGIA INFANTIL

 

SERVEIS

- Psicoteràpia individual

- Psicoteràpia familiar

- Entrevistes per assessorament a les famílies

- Grups d'habilitats socials

- Sessions presencials i on line.

COM TREBALLEM?

Atenem a infants i adolescents, dels 4 als 16 anys d'edat, així com a les seves famílies, vetllant per una atenció global no només amb l'infant sinó també al seu entorn,  des d'una orientació psicodinàmica i integrant tècniques d'altres corrents, en funció de cada cas.

Realitzem unes primeres entrevistes amb l'infant/adolescent, la família i el centre escolar, que ens permeten tenir una primera valoració del cas i a partir d'aquí  valorem la dinàmica de les sessions (psicoteràpia o assessorament, intervenció individual o familiar, duració i freqüència, objectius a assolir). 

En les sessions de psicoteràpia individual, a través del joc, el dibuix i la paraula, fem de les sessions un espai de confort per ells que ens permet detectar quin és l'origen del seu malestar i així poder-hi intervenir millor.


Els grups d'habilitats socials són grups reduïts (màxim 4 assistents), on a partir del joc i la conversa treballem la comunicació verbal i no verbal i creem un espai on poder parlar de les seves emocions. 

Per ampliar la informació, sobre la metodologia del nostre treball, podeu contactar amb nosaltres per una sessió informativa gratuïta.

 


Psicòloga:  Mònica Riera Pullés i Núria Riba

 
 
 
 
Correo
Llamada