Centre de logopèdia i psicologia
 

PSICOLOGIA INFANTIL I JUVENIL

 

SERVEIS

- Psicoteràpia individual

- Psicoteràpia familiar

- Entrevistes per assessorament a les famílies

- Grups d'habilitats socials

- Sessions presencials i on line.

COM TREBALLEM?

Atenem a infants i adolescents, dels 4 als 16 anys d'edat, així com a les seves famílies, vetllant per una atenció global no només amb l'infant sinó també al seu entorn,  des d'una orientació psicodinàmica (basada en la psicoanàlisi) integrant tècniques d'altres corrents, en funció de cada cas.

Realitzem unes primeres entrevistes amb l'infant/adolescent, la família i el centre escolar, que ens permeten tenir una primera valoració del cas i a partir d'aquí  valorem la dinàmica de les sessions (psicoteràpia o assessorament, intervenció individual o familiar, duració i freqüència, objectius a assolir). 

En les sessions de psicoteràpia individual, a través del joc, el dibuix i la paraula, fem de les sessions un espai de confort per ells que ens permet detectar quin és l'origen del seu malestar i així poder-hi intervenir millor.


Els grups d'habilitats socials són grups reduïts (màxim 4 assistents), on a partir del joc i la conversa treballem la comunicació verbal i no verbal i creem un espai on poder parlar de les seves emocions. 

Per ampliar la informació, sobre la metodologia del nostre treball, podeu contactar amb nosaltres per una sesssió informativa gratuïta.

 


Psicòloga:  Mònica Riera Pullés.